Number of the records: 1  

Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Smékalová, Lucie, 1980- - Author
    2. přepracované vydání - 51 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-213-2904-1
      Husa, Jiří, - Author   Tomšíková, Kateřina - Author   Popovičová, Tereza - Author
     bakalářské práce
     učebnice vysokých škol  metodické příručky
    Call numberC 386.457
    Umístění 378 - Vysoké školství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 386.457   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 386.457 v1   

    Title statementPrůvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání / Smékalová, L., Husa, J., Tomšíková, K., Popovičová, T.
    Main entry-name Smékalová, Lucie, 1980- (Author)
    Edition statement2. přepracované vydání
    PublicationV Praze : Česká zemědělská univerzia v Praze, 2018
    Phys.des.51 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-213-2904-1
    National bibl. num.cnb003057755
    NoteNa titulní straně nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut vzdělávání a poradenství
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Another responsib. Husa, Jiří, 1956- (Author)
    Tomšíková, Kateřina (Author)
    Popovičová, Tereza (Author)
    Another responsib. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut vzdělávání a poradenství (Other)
    Subj. Headings bakalářské práce
    Form, Genre učebnice vysokých škol * metodické příručky
    Conspect378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 378.22 , (075.8) , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Document kindBOOKS
    Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání
    Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.