Number of the records: 1  

Sushi jednoduše a rychle

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ikeda, Atsuko - Author
    159 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7585-089-8
    Knihy Omega
      Sugiura, Yuki - Photographer   Musil, Daniel - Translator
     sushi  japonská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 386.333
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Sushi jednoduše a rychle
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 386.333   

    Uniform title Sushi made simple. Česky
    Title statementSushi jednoduše a rychle : od klasických rolek po moderní sushi mísy a burgery / Atsuko Ikeda ; fotografie Yuki Sugiura ; přeložil Daniel Musil
    Main entry-name Ikeda, Atsuko (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2019
    Phys.des.159 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7585-089-8
    National bibl. num.cnb003081033
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Sugiura, Yuki (Photographer)
    Musil, Daniel (Translator)
    Subj. Headings sushi * japonská jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.56 , 641.56(=521) , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Sushi jednoduše a rychle
    Kniha původních receptů s moderním nádechem tradiční přípravy sushi, seznámení s japonskou kulturou.Nové metody, které kombinují tradiční i moderní postupy přípravy. Typy sushi, nástroje, ingredience, přísady, dochucovadla. Techniky porcování ryb, krájení zeleniny, vaření rýže, vytváření různých typů rolek. Autorka vyučuje japonskou kuchyni ve své škole vaření v Londýně. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.