Number of the records: 1  

Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel

  1. book

    book


     Dräger, Hans, 1903- - Author
    Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 - 272 s : il.
     potraviny živočišného původu  maso  mléčné výrobky  vejce  chlazení
     příručky
    Call numberC 23.679
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.679   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDie Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger
    Záhlaví-jméno Dräger, Hans, 1903- (Autor)
    Vyd.údajeLeipzig : Fachbuchverlag, 1955
    Fyz.popis272 s : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla potraviny živočišného původu * maso * mléčné výrobky * vejce * chlazení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.286 , 637.4 , 637.1/.3 , 62-71 , 697.971 , 637.5 , 613.28 , 664:637 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.