Number of the records: 1  

Rovnováha kapalina - pára

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1955 - 321 s. : il., [4] tb. ; 8°
    Čs. akademie věd. Sekce chemická. Studie a prameny ;
      Hála, Eduard, - Author
     destilace  rektifikace  kapaliny  pára
     studie
    Call numberC 23.264
    Umístění
    Rovnováha kapalina - pára
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.264   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementRovnováha kapalina - pára / Eduard Hála ... [et al.]
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1955 (Praž. tisk. 05)
    Phys.des.321 s. : il., [4] tb. ; 8°
    National bibl. num.cnb000680214
    Ser.statement/add.entry Československá akademie věd. Práce. Sekce chemická
    Edition Studie a prameny
    NoteOpr.. 1200 výt.. Pozn.. Seznam symbolů
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Hála, Eduard, 1919-1989 (Author)
    Subj. Headings destilace * rektifikace * kapaliny * pára
    Form, Genre studie
    Conspect542 - Praktická laboratorní chemie. Preparativní a experimentální chemie
    UDC 54-134 , 544.275 , 66.048.3 , 542.48 , 66.048 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Rovnováha kapalina - pára
    Monografie, určená pracovníkům v chemickém průmyslu, kteří se zabývají destilací a rektikací, pojednává o otázkách racionálního provozu destilačního zařízení. 1. část knihy je věnována theoretickým základům a výpočtům rovnováh z různých experimentálních dat:, 2., experimentální část obsahuje základy měřící techniky a soustřeďuje pozornost na méně známé přístroje a pracovní postupy. Ve 3. části knihy je uvedena literatura o naměřených datech rovnováhy kapalina-pára. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.