Number of the records: 1  

Iveta & sladká Francie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fabešová, Iveta, 1984- - Author
    1. vyd. - V Praze : CookBook, 2010 - 158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-903944-9-0
     dezerty  moučníky  francouzská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 395.528
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Iveta & sladká Francie
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 04.09.2024)C 395.528 a   

    Title statementIveta & sladká Francie : nejlepší francouzské dezerty, které zvládnete i vy / [Iveta Fabešová]
    Varying form of titleIveta a sladká Francie
    Main entry-name Fabešová, Iveta, 1984- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Praze : CookBook, 2010
    Phys.des.158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-903944-9-0
    National bibl. num.cnb002155606
    NoteSouběžné francouzské názvy receptů
    Subj. Headings dezerty * moučníky * francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , 641.568(44) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Iveta & sladká Francie
    Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.