Number of the records: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. book

    book


    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 - 314 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Drachovská-Šimanová, Miroslava, - Author
     cukrovarnictví
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 23.164/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.164/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZáklady cukrovarnictví. 2. Díl, Výroba surového cukru a vedlejších produktů / M. Drachovská-Šimanová ... [et al.]
    Portion of titleVýroba surového cukru a vedlejších produktů
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 (Práce)
    Phys.des.314 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000726240
    Edition Řada potravinářské literatury
    NoteOpr.. 1750 výt.. Pozn.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Author)
    Subj. Headings cukrovarnictví
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 664.1 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.