Number of the records: 1
Myllymäki, Tommy, 1978- - Author
1. vydání - 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-255-1118-3
Drevstam, Charlie, - Photographer Kendíková, Hana, - Translator
masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 384.250 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Kött, vilt & fagel. Česky Údaje o názvu Maso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková Záhlaví-jméno Myllymäki, Tommy, 1978- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Praha : Rebo International CZ, 2018 Fyz.popis 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-255-1118-3 Číslo nár. bibl. cnb003056527 Poznámky Přeloženo ze švédštiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Drevstam, Charlie, 1965- (Fotograf)
Kendíková, Hana, 1973- (Překladatel)
Předmět.hesla masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy tatarského bifteku anebo například kuře grilované v celku s citronem a tymiánem. Najdete zde také vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste dokázali připravit dokonalý steak. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1