Number of the records: 1
Myllymäki, Tommy, 1978- - Author
1. vydání - 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-255-1118-3
Drevstam, Charlie, - Photographer Kendíková, Hana, - Translator
masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 384.250 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Kött, vilt & fagel. Česky Title statement Maso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková Main entry-name Myllymäki, Tommy, 1978- (Author) Edition statement 1. vydání Publication Praha : Rebo International CZ, 2018 Phys.des. 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-255-1118-3 National bibl. num. cnb003056527 Note Přeloženo ze švédštiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Drevstam, Charlie, 1965- (Photographer)
Kendíková, Hana, 1973- (Translator)
Subj. Headings masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy tatarského bifteku anebo například kuře grilované v celku s citronem a tymiánem. Najdete zde také vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste dokázali připravit dokonalý steak. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1