Number of the records: 1  

Maso

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Myllymäki, Tommy, 1978- - Author
    1. vydání - 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-255-1118-3
      Drevstam, Charlie, - Photographer   Kendíková, Hana, - Translator
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 384.250
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Maso
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 384.250   

    Uniform title Kött, vilt & fagel. Česky
    Title statementMaso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková
    Main entry-name Myllymäki, Tommy, 1978- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Rebo International CZ, 2018
    Phys.des.218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-255-1118-3
    National bibl. num.cnb003056527
    NotePřeloženo ze švédštiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Drevstam, Charlie, 1965- (Photographer)
    Kendíková, Hana, 1973- (Translator)
    Subj. Headings masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Maso
    Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy tatarského bifteku anebo například kuře grilované v celku s citronem a tymiánem. Najdete zde také vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste dokázali připravit dokonalý steak. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.