Number of the records: 1  

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu

  1. book

    book


    1. vyd. - Bratislava : SVTL, 1956 - 390, [1] s. ; 8°
    Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
     konzervárenský průmysl
     příručky
    Call numberC 25.277/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 25.277/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 2. zv., Mäsný priemysel / F. Lörincz, Gy. Kárpát, I. Tóth-Baranyi, J. Vértes ; Prel. František Hatvani a Albert Šimončič
    Portion of titleMäsný priemysel
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : SVTL, 1956 (Polygrafické záv.)
    Phys.des.390, [1] s. ; 8°
    Edition Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
    NoteNáz. maď. orig. Tartósító- és húsipari technologia. 2. köt....1952. 2200 výtl.. Ilustr.. Pozn.. Tab.. Vecný reg.
    Subj. Headings konzervárenský průmysl
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 664.8/.9 , (035)
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.