Number of the records: 1  

Konservace ovoce a zeleniny

  1. book

    book


     Jech, Vlastimil - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 226 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  technologie
     příručky
    Call numberC 26.778
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 26.778   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKonservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský]
    Main entry-name Jech, Vlastimil (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1957 (Práce)
    Phys.des.226 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000725594
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note2200 výt.. Věcný rejstřík. Opr.
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * technologie
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 001.126-029:6 , 664.83/.84 , 641.4:635.1/.8 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.