Number of the records: 1
Konservace ovoce a zeleniny
book
Jech, Vlastimil - Author
1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 226 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
konzervování ovoce konzervování zeleniny technologie
příručkyCall number C 26.778 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Konservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský] Main entry-name Jech, Vlastimil (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1957 (Práce) Phys.des. 226 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000725594 Edition Řada potravinářské literatury Note 2200 výt.. Věcný rejstřík. Opr. Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * technologie Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 001.126-029:6 , 664.83/.84 , 641.4:635.1/.8 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1