Number of the records: 1  

Moje zahradní kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schmelzle, Katrin - Autor
    1. vydání - 191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-1944-0
      Mikšíková, Markéta - Překladatel
     jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 380.137
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky

    %continue : exempláře

    Moje zahradní kuchařka
    Údaje o názvuFotografie / Monica Beuer ; lektoroval a doplnil Václav Podestát ; ilustrovali Raphael Volery a Burkhard Schulz ; [překlad Lucie Šnajdrová]
    Záhlaví-jméno Beurer, Monica, 1961- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePlzeň : Fraus, 2007
    Fyz.popis48 s. : il.
    ISBN978-80-7238-625-3
    Číslo nár. bibl.cnb001781232
    Edice Co-jak-proč (Fraus) ; sv. 40
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Přeloženo z němčiny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.137   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 18.11.2024)C 380.137 a   

    Unifikovaný název Mein Gartenkochbuch. Česky
    Údaje o názvuMoje zahradní kuchařka : sezonní recepty / Katrin Schmelzleová ; překlad: Markéta Mikšíková
    Záhlaví-jméno Schmelzle, Katrin (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : CPress, 2018
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-1944-0
    Číslo nár. bibl.cnb002998680
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Mikšíková, Markéta (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Moje zahradní kuchařka
    Sklízíte na své zahrádce jablka, cukety, bylinky a další chutné plody, ale chybí vám ty správné sezónní recepty? Nechte se zlákat tradičními i neobvyklými recepty. Vyzkoušejte pampeliškové želé, jahodové tiramisu, zmrzlinu z černého bezu. Nebo je libo rukolovo-bramborová polévka, tymiánový quiche či kaštanové mousse? Od jara do zimy budete vědět, co si ze své sklizně dobrého připravit. Kromě toho vám kniha nabízí i informace o setbě, sklizni, skladování i zpracování ovoce a zeleniny a mnoho dalšího. Ze zahrádky přímo na talíř. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.