Schmelzle, Katrin - Autor
1. vydání - 191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-264-1944-0
Mikšíková, Markéta - Překladatel
jídla
kuchařské receptySignatura C 380.137 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky %continue :
exempláře Údaje o názvu Fotografie / Monica Beuer ; lektoroval a doplnil Václav Podestát ; ilustrovali Raphael Volery a Burkhard Schulz ; [překlad Lucie Šnajdrová] Záhlaví-jméno Beurer, Monica, 1961- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Plzeň : Fraus, 2007 Fyz.popis 48 s. : il. ISBN 978-80-7238-625-3 Číslo nár. bibl. cnb001781232 Edice Co-jak-proč (Fraus) ; sv. 40 Poznámky Obsahuje rejstřík. Přeloženo z němčiny Unifikovaný název Mein Gartenkochbuch. Česky Údaje o názvu Moje zahradní kuchařka : sezonní recepty / Katrin Schmelzleová ; překlad: Markéta Mikšíková Záhlaví-jméno Schmelzle, Katrin (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Brno : CPress, 2018 Fyz.popis 191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-264-1944-0 Číslo nár. bibl. cnb002998680 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Mikšíková, Markéta (Překladatel)
Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Sklízíte na své zahrádce jablka, cukety, bylinky a další chutné plody, ale chybí vám ty správné sezónní recepty? Nechte se zlákat tradičními i neobvyklými recepty. Vyzkoušejte pampeliškové želé, jahodové tiramisu, zmrzlinu z černého bezu. Nebo je libo rukolovo-bramborová polévka, tymiánový quiche či kaštanové mousse? Od jara do zimy budete vědět, co si ze své sklizně dobrého připravit. Kromě toho vám kniha nabízí i informace o setbě, sklizni, skladování i zpracování ovoce a zeleniny a mnoho dalšího. Ze zahrádky přímo na talíř. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.