Number of the records: 1  

Jíst jako Buddha

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cottrell, Tara - Author
    247 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
    ISBN 978-80-7554-143-7
      Zigmond, Dan - Author   Benešová, Martina - Translator
     redukce tělesné hmotnosti  racionální výživa  životospráva  stravování
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 379.856
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Jíst jako Buddha
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 27.11.2024)C 379.856   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 379.856 a   

    Title statementJíst jako Buddha : dávné umění toho, jak se zbavit přebytečných kiloggramů, ale neztratit přitom vlastní hlavu / Tara Cottrell & Dan Zigmond ; z anglického originálu "Buddha's diet" přeložila Martina Benešová
    Main entry-name Cottrell, Tara (Author)
    PublicationOlomouc : ANAG, [2018]
    Copyright notice date©2018
    Phys.des.247 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
    ISBN978-80-7554-143-7 Kč 299.00
    National bibl. num.cnb002995760
    NotePoznámky. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Zigmond, Dan (Author)
    Benešová, Martina (Translator)
    Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti - buddhistické pojetí * racionální výživa * životospráva - buddhistické pojetí * stravování
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.24 , 613.2 , 613 , 640.4 , 22 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Jíst jako Buddha
    Před dva a půl tisíci lety, když Buddha vytvořil zásady pro nové společenstvo mnichů, zavedl jediné železné pravidlo o jídle: Mniši by se měli vyvarovat „konzumaci potravin v nevhodnou dobu“. Odvěké pravidlo... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.