Number of the records: 1  

Pečeme bez lepku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schäfer, Christiane - Author
    České vydání první - 63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7541-104-4
    Jak na to
      Strehle, Sandra, - Author   Rynio, Jörn - Photographer   Borecká, Jaromíra, - Translator
     bezlepková dieta  pečivo  pečení  moučníky  dezerty
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 379.132
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Pečeme bez lepku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 379.132   

    Uniform title Glutenfrei kochen und backen. Česky
    Title statementPečeme bez lepku / text a recepty: Christiane Schäfer, Sandra Strehle ; fotografie: Jörn Rynio
    Main entry-name Schäfer, Christiane (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Jan Vašut s.r.o., 2018
    Phys.des.63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7541-104-4
    National bibl. num.cnb002995404
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteZ němčiny přeložila Jaromíra Borecká. Obálkový podnázev: sladký požitek bez pšenice, špaldy a spol.. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Strehle, Sandra, 1970- (Author)
    Rynio, Jörn (Photographer)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Translator)
    Subj. Headings bezlepková dieta * pečivo * pečení * moučníky * dezerty
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56:664.236-021.146.4 , 641.85:664.6 , 641.526.2 , 641.85 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Document kindBOOKS
    Pečeme bez lepku
    Informace o bezlepkovém pečení, kuchařské recepty na přípravu chlebů, pečiva, koláčů, dortů a dalších sladkostí vhodných i na vánoční stůl. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.