Number of the records: 1  

Polévkové přípravky

  1. book

    book


     Král, Ludvík - Author
    Praha : Min. potravinářského prům., 1955 - 163, [1] s. ; 8°
     polévky  potravinářský průmysl  výroba potravin  výrobní technologie
     příručky
    Call numberC 27.766
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 27.766   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPolévkové přípravky / Ludvík Král
    Main entry-name Král, Ludvík (Author)
    Issue dataPraha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03)
    Phys.des.163, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000679961
    Note500 výt.. Pro vnitř. potř.
    Subj. Headings polévky * potravinářský průmysl * výroba potravin * výrobní technologie
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 62:005.83 , 663/664 , 641.55 , 641.827 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kniha přináší po prvé v české literatuře souborné pojednání o výrobě a problémech průmyslu polévkových přípravků. Přestože její zaměření je praktické, podává autor dosti obšírný theoretický výklad z nauky obílkovinách.Jeurčenavšem potravinářům, především však středně technickým kádrům ve výrobě.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.