Number of the records: 1  

Semínka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Edgson, Vicki - Author
    První vydání - 176 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-204-4619-0
      Thomas, Heather, - Author   Sugiura, Yuki - Photographer   Růžičková, Barbora,
     jedlá semena  racionální výživa  dietní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 377.957
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Semínka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 16.12.2024)C 377.957   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 377.957 a   

    Uniform title Amazing edible seeds. Česky
    Title statementSemínka : přírodní zdroje energie v desítkách zajímavých receptů / Vicki Edgsonová a Heather Thomasová ; fotografie Yuki Sugiorová ; z anglického originálu Amazing edible seeds. Health-boosting and delicious recipes using nature's nutritional powerhouse ... přeložila Barbora Růžičková
    Main entry-name Edgson, Vicki (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : MF/Mladá fronta, 2018
    Phys.des.176 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-204-4619-0 Kč 399.00
    National bibl. num.cnb002987618
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Thomas, Heather, 1954- (Author)
    Sugiura, Yuki (Photographer)
    Růžičková, Barbora, 1989-
    Subj. Headings jedlá semena * racionální výživa * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 631.576.3:635.6 , 613.2 , 641.56 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Semínka
    Kuchařka obsahuje více než 60 receptů na přípravu hlavních jídel, salátů, dezertů, pečiva, nápojů, dipů a pomazánek z různých druhů semínek.Každý recept obsahuje ingredience, informaci o době přípravy a fotografii. V knize je podrobně představeno 20 semínek (kmín, koriandr, konopí, hořčice, vojtěška, kardamon, římský kmín, pískavice, černucha, granátové jablko, vanilka, fenykl, mák, dýně, slunečnice, pohanka, chia, len, quinoa, sezam), způsoby jejich pěstování, následné zpracování, obsah živin a jejich přínos pro lidské zdraví. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.