Number of the records: 1  

Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker

  1. book

    book


     Beythien, Adolf, 1867-1949 - Author
    7. Aufl. - Dresden : Steinkopff, 1957 - 723 s., [3] l. obr. příl.
      Diemair, Willibald, - Author
     potravinářská chemie
     příručky
    Call numberC 28.401
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 28.401   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementLaboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker / Adolf Beythien ; neu bearbeitet von W. Diemair ...[et al.]
    Main entry-name Beythien, Adolf, 1867-1949 (Author)
    Edition statement7. Aufl.
    Issue dataDresden : Steinkopff, 1957
    Phys.des.723 s., [3] l. obr. příl.
    Another responsib. Diemair, Willibald, 1899-1991 (Author)
    Subj. Headings potravinářská chemie
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663/664:54 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.