Number of the records: 1
Ryby z našich rybníků a řek
Vogt, Jacqueline, 1962- - Author
České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN 978-80-7236-995-9
Swoboda, Ingo - Author Walter, Alexander - Photographer Pokorná, Markéta - Translator
rybí jídla sladkovodní ryby
příručky kuchařské receptyCall number C 376.202 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky Title statement Ryby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jaqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter Portion of title Poklady z přírody Main entry-name Vogt, Jacqueline, 1962- (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2017 Phys.des. 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm ISBN 978-80-7236-995-9 National bibl. num. cnb002955687 Note Z němčiny přeložila Markéta Pokorná. Obsahuje rejstříky Another responsib. Swoboda, Ingo (Author)
Walter, Alexander (Photographer)
Pokorná, Markéta (Translator)
Subj. Headings rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1