Number of the records: 1  

Vegetariánské burgery na všechny způsoby

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Volger, Lukas - Author
    188 stran : barevné ilustrace ; 18 cm
    ISBN 978-80-7390-716-7
    Knihy Omega
      Hromádková, Kateřina - Translator
     hamburgry  příprava jídel  vegetariánská jídla  veganská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 376.089
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Vegetariánské burgery na všechny způsoby
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 376.089   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 376.089 a   

    Uniform title Veggie burgers every which day. Česky
    Title statementVegetariánské burgery na všechny způsoby / Lukas Volger ; přeložila: Kateřina Hromádková
    Main entry-name Volger, Lukas (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2017
    Phys.des.188 stran : barevné ilustrace ; 18 cm
    ISBN978-80-7390-716-7
    National bibl. num.cnb002964565
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: čerstvé, chutné a zdravé vegetariánské a veganské burgery. Omáčky, přílohy, bulky a mnohem více!
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Hromádková, Kateřina (Translator)
    Subj. Headings hamburgry * příprava jídel * vegetariánská jídla * veganská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.514.5 , 641.55 , 641.56-056.84 , 641.56-056.84:613.26 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Vegetariánské burgery na všechny způsoby
    Fotografická publikace receptů na přípravu vegetariánských i veganských burgerů, omáček, salátů, burgerových bulek i bezlepkového chleba. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.