Number of the records: 1  

Italská kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Villa, Mariagrazia - Author
    159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-206-1690-6
      Grazia, Mario - Author   Zanga, Luca - Author   Rossi, Alberto - Photographer   Čížek, Martin, - Translator
     italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 375.947
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Italská kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.947   

    Uniform title Italian Cuisine. Česky
    Title statementItalská kuchařka : 100 snadných receptů / recepty Mario Grazia, Luca Zanga ; fotografie Alberto Rossi ; text Mariagrazia Villaová ; z anglického originálu Italian Cuisine: 100 easy recipes přeložil Martin Čížek
    Main entry-name Villa, Mariagrazia (Author)
    PublicationPraha : NV, 2017
    Phys.des.159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-206-1690-6 Kč 349,00
    National bibl. num.cnb002977406
    NotePod názvem: Academia Barilla. Obsahuje rejstříky
    Another responsib. Grazia, Mario (Author)
    Zanga, Luca (Author)
    Rossi, Alberto (Photographer)
    Čížek, Martin, 1977- (Translator)
    Another responsib. Academia Barilla (Other)
    Subj. Headings italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=131.1) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Italská kuchařka
    Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.