Number of the records: 1  

5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Oliver, Jamie, 1975- - Author - Photographer
    První české vydání - 317 stran : barevné ilustrace, portrét ; 26 cm
    ISBN 978-80-905003-9-6
      Stuart, Paul - Photographer   Rákosníková, Jitka - Translator
     jídla  příprava jídel
     kuchařské recepty
    Call numberC 375.742
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.742   

    Uniform title 5 ingredients - quick a easy food. Česky
    Title statement5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla / Jamie Oliver ; fotografie jídel David Loftus ; obálka a studiové fotografie Paul Stuart & Jamie Oliver ; z anglického originálu 5 ingredients - quick a easy food přeložila Jitka Rákosníková
    Cover Title5 ingrediencí - pro rychlá a snadná jídla
    Spine Title5 ingrediencí
    Varying form of titlePět ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    Main entry-name Oliver, Jamie, 1975- (Author) (Photographer)
    Edition statementPrvní české vydání
    PublicationBrandýs nad Labem : MLD Publishing s.r.o., 2017
    Phys.des.317 stran : barevné ilustrace, portrét ; 26 cm
    ISBN978-80-905003-9-6
    National bibl. num.cnb002958478
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Stuart, Paul (Photographer)
    Rákosníková, Jitka (Translator)
    Subj. Headings jídla * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    Fotografická publikace oblíbeného anglického kuchaře obsahuje recepty na přípravu rychlých jídel s použitím pěti ingrediencí.Snadná jídla pro různé příležitosti lze připravit do 30 minut, některá do 10 minut vlastní přípravy, zbytek práce vykoná trouba nebo sporák. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.