Number of the records: 1
Výroba potravin a nutriční hodnota
Sluková, Marcela - Author
Vydání první - 168 stran : ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-7080-947-1
výroba potravin nutriční hodnota potravin
učebnice vysokých školCall number S 33.697 Umístění Title statement Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv Main entry-name Sluková, Marcela (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 Phys.des. 168 stran : ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-7080-947-1 National bibl. num. cnb002835369 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Subj. Headings výroba potravin * nutriční hodnota potravin Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 , 641.1 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyLoading…
Number of the records: 1