Number of the records: 1  

Vánoce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Přibylová, Růžena, 1970- - Author
    V nakladatelství Fortuna Libri vydání druhé - 160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7546-136-0
     vánoční jídla  vánoční pečivo
     kuchařské recepty
    Call numberC 375.671
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vánoce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.671   

    Title statementVánoce : vaříme a pečeme tradičně i neobvykle / Růžena Přibylová
    Main entry-name Přibylová, Růžena, 1970- (Author)
    Edition statementV nakladatelství Fortuna Libri vydání druhé
    PublicationV Praze : Fortuna Libri, 2017
    Phys.des.160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7546-136-0
    National bibl. num.cnb002956010
    Subj. Headings vánoční jídla * vánoční pečivo
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.566:398.33 , 641.85:398.33 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Vánoce
    Co se peklo a jedlo před Vánoci, co na Štědrý den, Boží hod a co na Štěpána? V dnešní uspěchané době se rádi na chvíli zastavíme a ohlédneme zpět do historie, dokonce i v kuchyni. S údivem pak zjišťujeme, že tradice smaženého kapra a bramborového salátu je poměrně mladá. Na Štědrý den se dřív jedli šneci, kapr načerno či namodro. Na venkově byl zas tradiční kuba, novější je také tradice vinné klobásy. V naší kuchařce najdete recepty nejen na tradiční pokrmy, ale pozveme vás i na malou ochutnávku do ciziny. A nezapomněli jsme ani na moderní recepty a na bezlepkové cukroví. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.