Number of the records: 1  

Jak jíst humra a další záhady správného stolování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Blom, Ashley - Author
    Vydání první - 159 stran : barevné ilustrace ; 17 cm
    ISBN 978-80-7549-263-0
    Esence
      Engelman, Lucy - Author   Brabcová, Blanka - Programmer
     stolování  etiketa
     příručky
    Call numberC 375.450
    Umístění 395 - Etiketa. Společenské chování
    Jak jíst humra a další záhady správného stolování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.450   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.450 v1   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 375.450 a   

    Unifikovaný název How to eat a lobster and other edible enigmas explained. Česky
    Údaje o názvuJak jíst humra a další záhady správného stolování / Ashley Blomová ; ilustrace Lucy Engelmanová ; z anglického originálu How to eat a lobster and other edible enigmas explained ... přeložila Blanka Brabcová
    Záhlaví-jméno Blom, Ashley (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia, 2017
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 17 cm
    ISBN978-80-7549-263-0 Kč 249,00
    Číslo nár. bibl.cnb002876098
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Engelman, Lucy (Autor)
    Brabcová, Blanka (Programátor)
    Předmět.hesla stolování * etiketa
    Forma, žánr příručky
    Konspekt392 - Zvyky, mravy, obyčeje v soukromém životě
    MDT 395 , 392.81 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru395 - Etiketa. Společenské chování
    Druh dok.KNIHY
    Jak jíst humra a další záhady správného stolování
    Rady, jak zvládnout různé záludnosti při stolování - jíst celou rybu, humra, ústřice, suši, artyčoky, šneky, používat čínské hůlky, chléb jako příbor..., správně se chovat v restauraci. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.