Number of the records: 1  

Atlas jídla celého světa

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Sillani, Febe, 1966- - Illustrator
    Vydání první - 71 stran : barevné ilustrace ; 38 cm
    ISBN 978-80-7549-458-0
    Pikola
      Malerba, Giulia - Author   Hofmann, Jaroslav, - Translator
     jídla  národní jídla  gastronomie
     obrazové publikace  publikace pro děti
    Call numberA 770
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 01.07.2024)A 770 b   

    Uniform title Mappe del gusto. Česky
    Title statementAtlas jídla celého světa / ilustrace Febe Sillani ; text Giulia Malerba ; z anglického překladu italského originálu Mappe del gusto ... přeložil Jaroslav Hofmann
    Main entry-name Sillani, Febe, 1966- (Illustrator)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia, 2017
    Phys.des.71 stran : barevné ilustrace ; 38 cm
    ISBN978-80-7549-458-0
    National bibl. num.cnb002904553
    Edition Pikola (Euromedia Group)
    Users/Intended Audience NotePro děti od 7 let
    Another responsib. Malerba, Giulia (Author)
    Hofmann, Jaroslav, 1961- (Translator)
    Subj. Headings jídla - země světa * národní jídla - země světa * gastronomie - země světa
    Form, Genre obrazové publikace * publikace pro děti
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    UDC 641.55 , 641.568 , 641/642 , (100) , (084.11) , (0.053.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Tato velkoformátová kniha se stane pro čtenáře ve věku 7 – 11 let průvodcem po gastronomické kultuře celého světa od Jižní Ameriky po Evropu, od Blízkého východu po Austrálii… Ilustrace Febe Sillaniové, doprovázené krátkými texty, ztvárňují gastronomickou identitu každé geografické oblasti, odhalují rozmanitost jídel, receptů a kulinárních lahůdek a způsoby zpracování nejtypičtějších surovin. Texty také seznamují se zajímavostmi o původu potravin, s příběhy z objevitelských cest, kdy byly potraviny na lodích převáženy přes oceán, a ukazují, jak lidé po celém světě oslavují jídlo různými festivaly a svátky. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.