Number of the records: 1  

Dokonalá dýně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Walz, Anna - Author
    Vydání první - 111 stran ; barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-7549-302-6
    Esence
      Rüther, Manuela, - Photographer   Burianová, Milada - Translator
     tykve  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 374.334
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Dokonalá dýně
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 374.334 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.334   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 09.10.2024)C 374.334 a   

    Unifikovaný název Kürbis. Česky
    Údaje o názvuDokonalá dýně : vaše nová oblíbená zelenina / Anna Walzová ; fotografie Manuela Rütherová ; z německého originálu Kürbis ... přeložila Milada Burianová
    Záhlaví-jméno Walz, Anna (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia, 2017
    Fyz.popis111 stran ; barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-7549-302-6 Kč 279,00
    Číslo nár. bibl.cnb002887116
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Rüther, Manuela, 1979- (Fotograf)
    Burianová, Milada (Překladatel)
    Předmět.hesla tykve * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.62 , 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Dokonalá dýně
    Dýně je jednou z nejoblíbenějších druhů zeleniny a každý rok mnoho z nás vymýšlí, co si z ní, kromě obligátní polévky, uvařit.Vyzkoušejte množství slaných i sladkých receptů a poznejte všechny možnosti, které vaření s dýní nabízí - například dýňový chléb, hovězí s dýní a hranolkami ze sladkých brambor či dýňový cheesecake. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.