Number of the records: 1  

Zeleninová kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Klíma, Petr - Author
    Vydání první - 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-87049-97-6
    Jídlo jako lék
     zeleninová jídla  veganská jídla  racionální výživa
     kuchařské recepty
    Call numberC 373.854
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Zeleninová kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.854   
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 13.09.2024)C 373.854 b   

    Title statementZeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / Petr Klíma
    Main entry-name Klíma, Petr (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Smart Press, 2017
    Phys.des.204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-87049-97-6
    National bibl. num.cnb002927736
    Edition Jídlo jako lék
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings zeleninová jídla * veganská jídla * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.1/.8 , 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Zeleninová kuchařka
    Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.