Number of the records: 1
Klíma, Petr - Author
Vydání první - 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
ISBN 978-80-87049-97-6
Jídlo jako lék
zeleninová jídla veganská jídla racionální výživa
kuchařské receptyCall number C 373.854 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Title statement Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / Petr Klíma Main entry-name Klíma, Petr (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Smart Press, 2017 Phys.des. 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm ISBN 978-80-87049-97-6 National bibl. num. cnb002927736 Edition Jídlo jako lék Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings zeleninová jídla * veganská jídla * racionální výživa Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:635.1/.8 , 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Document kind BOOKS Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1