Number of the records: 1  

Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov

  1. book

    book


     Heiss, Rudolf - Author
    Moskva : Piščepromizdat, 1957 - 246 s. : il.
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  konzervování potravin
     příručky
    Call numberC 30.198
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 30.198   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementNovoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov / R. CHEJS
    Main entry-name Heiss, Rudolf (Author)
    Issue dataMoskva : Piščepromizdat, 1957
    Phys.des.246 s. : il.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    OriginalFortschritte in der Technologie des Konservierens von Gemüse und Obst
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 664.8/.9 , 664.83/.84 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) , 664.8
    CountryRusko
    Languageruština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.