Number of the records: 1  

Lži o masu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Grimm, Hans-Ulrich - Author
    258 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-7390-367-1
    Knihy Omega
      Talafantová, Kristýna, - Translator
     maso  masný průmysl  kvalita potravin  hygiena potravin  masné výrobky  ekologické zemědělství  péče o zdraví
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 372.027
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Lži o masu
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory nedostupnýC 372.027 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.027   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 372.027 a   

    Uniform title Fleischlüge. Česky
    Title statementLži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová
    Main entry-name Grimm, Hans-Ulrich (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský, 2017
    Phys.des.258 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-7390-367-1
    National bibl. num.cnb002895511
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z němčiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Talafantová, Kristýna, 1989- (Translator)
    Subj. Headings maso * masný průmysl * kvalita potravin * hygiena potravin * masné výrobky * ekologické zemědělství * péče o zdraví
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5 , 614.31 , 637.5+664.91/.95 , 631.147 , 613 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Lži o masu
    Populárně-naučná kniha, kterou německý novinář a spisovatel věnoval rizikům konzumace levných masných výrobků z velkochovů. Maso obsahuje mnoho látek, které naše tělo potřebuje, ale jeho přehnaná spotřeba může být pro lidské tělo nebezpečná. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.