Number of the records: 1  

Sýry a příprava sýrových jídel


  1.  Kněz, Václav - Author
    3. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 129, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Sedláčková, Hana, - Author
     sýry  výroba sýrů  sýrová jídla
     příručky
    Call numberC 34.580
    Umístění
    Sýry a příprava sýrových jídel
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 34.580   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSýry a příprava sýrových jídel : určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová
    Main entry-name Kněz, Václav (Author)
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 01)
    Phys.des.129, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000685055
    Edition Řada potravinářské literatury
    NotePřehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. 13200 výt.
    Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    Subj. Headings sýry * výroba sýrů * sýrová jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 641.55:637.3 , 637.3 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Sýry a příprava sýrových jídel
    Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.