Number of the records: 1  

Tajemství dobrého vývaru

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hay, Louise L., 1926-2017 - Author
    Vydání první - 349 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7549-173-2
      Dane, Heather - Author   Grufíková, Tereza - Translator
     vývary (kuchařství)  jídla  příprava jídel  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 371.400
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Tajemství dobrého vývaru
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.400   
    Rožnov k vypůjčeníC 371.400 R   

    Uniform title Bone broth secret. Česky
    Title statementTajemství dobrého vývaru : dobrodružná cesta ke zdraví, kráse a dlouhověkosti / Louise L. Hay a Heather Dane ; z anglického originálu The bone broth secret ... přeložila Tereza Grufíková
    Main entry-name Hay, Louise L., 1926-2017 (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia, 2017
    Phys.des.349 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7549-173-2
    National bibl. num.cnb002856059
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Dane, Heather (Author)
    Grufíková, Tereza (Translator)
    Subj. Headings vývary (kuchařství) * jídla * příprava jídel * racionální výživa
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.932.2 , 615.8 , 641.55 , 613.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Tajemství dobrého vývaru
    Prospěšné vlastnosti vývaru z kostí ovlivňující zdraví, krásu a vitalitu. Přehled potřebného kuchyňského náčiní, výběr nejlepších surovin. Zásady a ukázkové menu L. L. Hayové - autorky bestselleru Miluj svůj život. Recepty na vývary z kostí, masa nebo zeleniny. Léčivé elixíry. Ozdravné afirmace a meditace. Vývar z kostí jako superpotravina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.