Number of the records: 1  

Bretaňská pýcha

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bannalec, Jean-Luc, 1966- - Author
    Vydání první - 356 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-242-5624-5
      Vodvárko, Jiří - Translator
     německé romány  detektivní romány
    Call numberC 198.547
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 198.547 ČD   
    Lidická ( sklad ) k vypůjčeníC 198.547 v1   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 198.547 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 198.547 R   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 21.01.2026)C 198.547 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 198.547 Va   

    Unifikovaný název Bretonischer Stolz. Česky
    Údaje o názvuBretaňská pýcha : čtvrtý případ pro komisaře Dupina / Jean-Luc Bannalec ; z německého originálu Bretonischer Stolz. Kommissar Dupins vierter Fall ... přeložil Jiří Vodvárko
    Záhlaví-jméno Bannalec, Jean-Luc, 1966- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Knižní klub, 2017
    Fyz.popis356 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-242-5624-5
    Číslo nár. bibl.cnb002837366
    Dal.odpovědnost Vodvárko, Jiří (Překladatel)
    Z cyklu Případy komisaře Dupina. 4
    Forma, žánr německé romány * detektivní romány
    Konspekt821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    MDT 821.112.2-31 , (0:82-312.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - Cyklus
    Z cyklu Případy komisaře Dupina. 4
    Na břehu malebné řeky Belon, v oblasti, kde se pěstují světově proslulé ústřice, objeví svéhlavá stárnoucí herečka mrtvolu muže. Jen o něco později obdrží komisař Dupin zprávu z legendami opředených kopců Monts d’Arrée, z kraje pověstí o vílách a ďáblovi. Také tam byl nalezen mrtvý člověk, jehož identitu policie nezná. Když komisař zjistí, že stopy vedou k mafii, keltským bratrstvům a záhadným druidským kultům, začne tušit, že tohle bude jeho nejbizarnější případ... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.