Number of the records: 1  

Krajiny prostřených i prázdných stolů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vydání první - 344 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7560-026-4
      Zubáková, Blanka, - Editor   Lenderová, Milena, - Editor - Author of introduction   Kouba, Miroslav, - Editor   Říha, Ivo, - Editor
     jídlo  stravování  dějiny gastronomie
     kolektivní monografie
    Call numberC 370.803/1
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Krajiny prostřených i prázdných stolů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.803/1   

    Title statementKrajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
    Portion of titleEvropská gastronomie v proměnách staletí
    Edition statementVydání první
    PublicationPardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016
    Phys.des.344 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7560-026-4
    National bibl. num.cnb002859906
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Language noteČástečně slovenský text, anglické resumé
    Another responsib. Zubáková, Blanka, 1987- (Editor)
    Lenderová, Milena, 1947- (Editor) (Author of introduction)
    Kouba, Miroslav, 1979- (Editor)
    Říha, Ivo, 1975- (Editor)
    Subj. Headings jídlo - Evropa * stravování - Evropa * dějiny gastronomie - Evropa
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 640 , 641/642(091) , (4) , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština ; slovenština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Krajiny prostřených i prázdných stolů
    Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.