Number of the records: 1
Vydání první - 344 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-7560-026-4
Zubáková, Blanka, - Editor Lenderová, Milena, - Editor - Author of introduction Kouba, Miroslav, - Editor Říha, Ivo, - Editor
jídlo stravování dějiny gastronomie
kolektivní monografieCall number C 370.803/1 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) Portion of title Evropská gastronomie v proměnách staletí Edition statement Vydání první Publication Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 Phys.des. 344 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7560-026-4 National bibl. num. cnb002859906 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Language note Částečně slovenský text, anglické resumé Another responsib. Zubáková, Blanka, 1987- (Editor)
Lenderová, Milena, 1947- (Editor) (Author of introduction)
Kouba, Miroslav, 1979- (Editor)
Říha, Ivo, 1975- (Editor)
Subj. Headings jídlo - Evropa * stravování - Evropa * dějiny gastronomie - Evropa Form, Genre kolektivní monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 640 , 641/642(091) , (4) , (048.8:082) Country Česko Language čeština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1