Number of the records: 1
Gastronomické služby - servis
Burešová, Pavla - Author
Vydání třetí - 155 stran : ilustrace ; 30 cm
ISBN 978-80-87411-80-3
Zimáková, Blanka, - Author
gastronomie podávání jídel číšnictví
učebnice vysokých školCall number S 33.689 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková Main entry-name Burešová, Pavla (Author) Edition statement Vydání třetí Publication Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2016 Phys.des. 155 stran : ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-87411-80-3 National bibl. num. cnb002867847 Note Nad názvem: Vysoka škola hotelová v Praze, katedra hotelnictví. 300 výtisků. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Users/Intended Audience Note Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Another responsib. Zimáková, Blanka, 1956- (Author)
Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze (Publisher)
Subj. Headings gastronomie * podávání jídel * číšnictví Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 642 - Číšnictví. Servírování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 , 642.63 , (075.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Učební text pro zájemce o poskytování gastronomických služeb, je určený zejména studentům bakalářského a magisterského studia. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1