Number of the records: 1  

Vaříme podle Herbáře

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Winterová, Kateřina, 1976- - Author
    Vydání první - 219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-207-2
    Edice ČT
      Rybová, Linda, - Author   Holý, Adam, - Photographer
     léčivé rostliny  fytoterapie  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberB 53.883/4
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vaříme podle Herbáře
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.883/4   
    Vltava k vypůjčeníB 53.883/4 Va   

    Title statementVaříme podle Herbáře. 4 / Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého
    Main entry-name Winterová, Kateřina, 1976- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o., 2016
    Phys.des.219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-207-2
    Edition Edice České televize
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Rybová, Linda, 1975- (Author)
    Holý, Adam, 1974-2016 (Photographer)
    Subj. Headings léčivé rostliny * fytoterapie * jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 633.88 , 615.89:633.88 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Vaříme podle Herbáře
    Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.