Number of the records: 1
Sapík, Jaroslav, 1952- - Author
189 stran : ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7281-509-8
Babica, Jiří, - Author Siba, Stefan - Photographer Bratršovský, Emil, - Photographer
jídla
kuchařské receptyCall number C 369.604 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Čtyři roční období na talíři / Sapík, Babica ; foto Stefan Siba, Emil Bratršovský Varying form of title 4 roční období Main entry-name Sapík, Jaroslav, 1952- (Author) Publication Praha : Eminent, [2016] Copyright notice date ©2016 Phys.des. 189 stran : ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7281-509-8 National bibl. num. cnb002855473 Another responsib. Babica, Jiří, 1961- (Author)
Siba, Stefan (Photographer)
Bratršovský, Emil, 1956- (Photographer)
Subj. Headings jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1