Number of the records: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hán, Jan, 1973- - Author
    Vydání první - 351 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7552-253-5
      Beránek, Martina, - Author   Belešová, Stanislava - Author   Mrkos, Dan, - Author   Studnička, Petr, - Author   Frascona' Sochůrková, Martina - Author
     hotelnictví  ubytovací zařízení  hotely  management
     kolektivní monografie
    Call numberC 358.378/2
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.378/2   

    Title statementVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ubytovací služby / Jan Hán, Martina Beránek, Stanislava Belešová, Dan Mrkos, Petr Studnička, Martina Sochůrková
    Portion of titleUbytovací služby
    Main entry-name Hán, Jan, 1973- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Wolters Kluwer, 2016
    Phys.des.351 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7552-253-5
    National bibl. num.cnb002796036
    NotePod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Language noteČeské a anglické resumé
    Another responsib. Beránek, Martina, 1964- (Author)
    Belešová, Stanislava (Author)
    Mrkos, Dan, 1949- (Author)
    Studnička, Petr, 1983- (Author)
    Frascona' Sochůrková, Martina (Author)
    Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze (Publisher)
    Subj. Headings hotelnictví * ubytovací zařízení * hotely * management
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 640.4 , 640.41/.42 , 640.41 , 005 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
    Publikace se zaměřuje na vybrané aspekty řízení ubytovacích zařízení a realizaci ubytovacích služeb. Svým pojetím začleňuje problematiku do širších souvislostí, s důrazem na cestovní ruch. Vytváří obraz o jednotlivých typech a vlastnostech ubytovacích zařízení a jejich služeb, pojednává o ekonomicko-manažerských aspektech realizace ubytovacích služeb a poukazuje na vybraná technická a technologická řešení. V neposlední řadě pokrývá také některé aktuální výzvy a náměty z oblasti hotelového marketingu a prodeje. Kniha přináší nejen aktuální pohledy, pojetí a statistiky současného stavu výše uvedených oblastí, ale snaží se také přinášet náměty aplikace nových, mnohdy jen zatím pilotně zaváděných metod a nástrojů v oblasti hotelového developmentu, procesního řízení, marketingu apod. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.