Number of the records: 1  

Národní kultura stravování a kulturní difuze

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Merhaut, Marek - Author
    Vydání první - 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
    ISBN 978-80-7552-077-7
     gastronomie  dějiny gastronomie  stravování  kuchařství  česká jídla  jídlo
     monografie
    Call numberC 367.779
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Národní kultura stravování a kulturní difuze
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.779   

    Title statementNárodní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut
    Main entry-name Merhaut, Marek (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Wolters Kluwer, 2016
    Phys.des.150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-7552-077-7
    National bibl. num.cnb002779235
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Language noteČeské a anglické resumé
    Subj. Headings gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641/642(091) , 613.2 , 641.568(437.3) , 316.72/.75 , (437.3) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Národní kultura stravování a kulturní difuze
    Kniha mapuje vývoj české gastronomie od středověu až po současnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.