Number of the records: 1  

Cvičení z fyziologie hospodářských zvířat

  1. book

    book


     Holub, Antonín, 1922-2020 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 152, [7] s. : il. ; 8°
    Živočišná výroba
      Břehová, Olga, - Illustrator
     veterinární fyziologie  hospodářská zvířata
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    Call numberC 47.321
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.321   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuCvičení z fyziologie hospodářských zvířat : příručka pro vysoké školy / Antonín Holub ; obr. Olga Břehová
    Záhlaví-jméno Holub, Antonín, 1922-2020 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 2)
    Fyz.popis152, [7] s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000477166
    Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    PoznámkySpoluvyd. Ústav vědeckotechn. informací při MZLVH. Obálka Ivan Sova. 1500 výt.
    Dal.odpovědnost Břehová, Olga, 1923-1997 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla veterinární fyziologie * hospodářská zvířata
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt636.09 - Veterinární lékařství
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 636.1/.5 , 636.09:591.1 , (076.5) , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY

     Lanuza, Jerónimo Bautista de, 1533-1624 - Autor
    Moguntiae : Impenzss Ioann Gottfridi Schönvvetteri, 1649 - 972 s. ; 4°
      Onesimus de Kien, - Překladatel   Schönwetter, Johann Gottfried, - Tiskař
    Základnu veterinární medicíny a zootechniky tvoří rostoucí měrou fyziologie. Jejím nejdůležitějším prostředkem poznání je pokus. Tato příručka poprvé v naší literatuře osvětluje druhy, podmínky i pomůcky pokusu, podává návody k jeho samostatnému provádění a hodnocení, receptáře k přípravě roztoků a barviv a stanoví zásady experimentální práce.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.