Number of the records: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. book

    book


     Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
     cukrovarnictví  řepa cukrová  potravinářská technologie
    Call numberC 48.563/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.563/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider
    Portion of titleŘepa a těžení šťávy
    Main entry-name Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 3)
    Phys.des.150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000477659
    Edition Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    NotePřehl. doporučené lit.. S fot. a obr. v textu. Obálka: Ignác Janík. 1112 výt.
    Subj. Headings cukrovarnictví * řepa cukrová * potravinářská technologie
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664 , 633.63 , 664.1
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Knížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.