Number of the records: 1  

Někdo to rád pálivé

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Maguire, Kay - Author
    Vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-101-1
      Ježková, Klára - Translator
     jídla  chilli
     kuchařské recepty
    Call numberC 366.044
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Někdo to rád pálivé
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 366.044   

    Uniform title Red hot chilli grower. Česky
    Title statementNěkdo to rád pálivé : úplný průvodce pěstováním, sklízením a uchováváním chilli papriček / Kay Maguireová ; z anglického originálu Red hot chilli grower ... přeložila Klára Ježková
    Main entry-name Maguire, Kay (Author)
    Edition statementVydání první
    Publication[Praha] : Slovart, 2015
    Phys.des.144 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-101-1
    National bibl. num.cnb002777182
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Ježková, Klára (Translator)
    Subj. Headings jídla * chilli
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.885 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Document kindBOOKS
    Někdo to rád pálivé
    Tato kniha je praktickou příručkou pro všechny milovníky pálivých pochoutek. Prozradí zájemcům vše, co potřebují vědět, chtějí-li si vypěstovat vlastní chilli papričky. Začíná od úplných začátků a postupuje dál krok za krokem. Poradí, jak vysévat semena, jak pečovat o rostliny, jak sklízet plody a jak si poradit s běžnými problémy. Začátečníkům pomohou v orientaci i přehledné návody, kontrolní seznamy, fotografie a ilustrace. Milovníci chilli zde najdou i řadu dalších informací, například krátké dějiny chilli a vysvětlení Scovilleových jednotek pálivosti (oficiální stupnice pro měření pálivosti papriček). Samozřejmě nemohou chybět ani rady, jak plody své práce chutně upravit. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.