Number of the records: 1  

160 gramů sacharidů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vrábel, Krisztina - Author
    Vydání první - 167 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-8111-324-6
      Notinová, Tatiana, - Translator
     jídla  dietní jídla  nízkosacharidová dieta  sacharidy
     kuchařské recepty
    Call numberC 365.474
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    160 gramů sacharidů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.474   

    Uniform title 160 grammos szénhidrátdiéta. Česky
    Title statement160 gramů sacharidů : jezme chutně bez výčitek / Krisztina Vrábelová ; z maďarského originálu 160 grammos szénhidrátdiéta ... přeložila Tatiana Notinová
    Varying form of titleNázev v tiráži: Jezme chutně bez výčitek : 160 gramů sacharidů
    Sto šedesát gramů sacharidů
    Main entry-name Vrábel, Krisztina (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Bratislavě : Noxi, 2016
    Phys.des.167 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-8111-324-6
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Notinová, Tatiana, 1960- (Translator)
    Subj. Headings jídla * dietní jídla * nízkosacharidová dieta * sacharidy - zdravotní aspekty
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56:547.454-021.146.4 , 641.55 , 641.563 , 616 , 613.263 , (083.12)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    160 gramů sacharidů
    Cukrovka, inzulinová rezistence či dieta značně omezují stravovací možnosti lidí. Krisztina Vrábel se rozhodla to změnit, protože jí samotné diagnostikovali inzulinovou rezistenci. Ve své kuchařce uvádí možnosti jak dodržovat příjem předepsaných 160 g sacharidů denně tak, aby váš jídelníček byl pestrý a obsahoval chutná jídla. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.