Number of the records: 1  

160 gramů sacharidů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vrábel, Krisztina - Author
    Vydání první - 167 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-8111-324-6
      Notinová, Tatiana, - Translator
     jídla  dietní jídla  nízkosacharidová dieta  sacharidy
     kuchařské recepty
    Call numberC 365.474
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    160 gramů sacharidů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.474   

    Unifikovaný název 160 grammos szénhidrátdiéta. Česky
    Údaje o názvu160 gramů sacharidů : jezme chutně bez výčitek / Krisztina Vrábelová ; z maďarského originálu 160 grammos szénhidrátdiéta ... přeložila Tatiana Notinová
    Variantní názvyNázev v tiráži: Jezme chutně bez výčitek : 160 gramů sacharidů
    Sto šedesát gramů sacharidů
    Záhlaví-jméno Vrábel, Krisztina (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Bratislavě : Noxi, 2016
    Fyz.popis167 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-8111-324-6
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Notinová, Tatiana, 1960- (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * dietní jídla * nízkosacharidová dieta * sacharidy - zdravotní aspekty
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:547.454-021.146.4 , 641.55 , 641.563 , 616 , 613.263 , (083.12)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    160 gramů sacharidů
    Cukrovka, inzulinová rezistence či dieta značně omezují stravovací možnosti lidí. Krisztina Vrábel se rozhodla to změnit, protože jí samotné diagnostikovali inzulinovou rezistenci. Ve své kuchařce uvádí možnosti jak dodržovat příjem předepsaných 160 g sacharidů denně tak, aby váš jídelníček byl pestrý a obsahoval chutná jídla. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.