Number of the records: 1  

Jídlo jako lék

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lien Čepelková, Renata - Author
    První vydání - 199 stran, 15 nečíslovaných stran barevných obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-88073-10-9
     čínské lékařství  dietetika  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 365.182
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jídlo jako lék
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.12.2024)C 365.182   

    Údaje o názvuJídlo jako lék : podle čínské medicíny / Renata Lien Čepelková
    Záhlaví-jméno Lien Čepelková, Renata (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Bondy, 2015
    Fyz.popis199 stran, 15 nečíslovaných stran barevných obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88073-10-9
    Číslo nár. bibl.cnb002766285
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Volně navazuje Lien Čepelková, Renata. Jídlo jako lék proti stárnutí
    Předmět.hesla čínské lékařství * dietetika * dietoterapie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 615.8(315) , 613.2 , 615.874.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - KNIHY
    Volně navazuje Lien Čepelková, Renata Jídlo jako lék proti stárnutí
    Jídlo jako lék
    Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma.Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.