Number of the records: 1  

Česká kuchyně lehká a elegantní

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Svatek, Martin, 1974- - Author
    Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-249-2854-8
      Jiřička, Jaroslav, - Photographer
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 55.375
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně

    Info : RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement : Scènes de la vie de Bohème / Henry Murger ; revue, corrigée et augmentée précédée d'une notice biographique sur l'ateur et suivie de notes par Paul Ginisty Main entry-name : Murger, Henry, 1822-1861 (Author) Edition statement : Nouvelle èdition Publication : Paris : Garnier Frères, [19--?] Phys.des. : cxvi, 426 stran exempláře

    Česká kuchyně lehká a elegantní
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.375   

    Title statementČeská kuchyně lehká a elegantní / Martin Svatek ; fotografie Jaroslav Jiřička
    Main entry-name Svatek, Martin, 1974- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2015
    Phys.des.191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-249-2854-8 Kč 349.00
    National bibl. num.cnb002709637
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Jiřička, Jaroslav, 1957- (Photographer)
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Česká kuchyně lehká a elegantní
    Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.