Number of the records: 1
Child, Julia, 1912-2004 - Author
Vydání první - 727 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7462-866-5
Beck, Simone, - Author Kozák, Jan, - Translator
francouzská jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 359.894/2 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Mastering the art of French cooking, volume two. Česky Title statement Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák Cover Title Umění francouzské kuchyně 2 Main entry-name Child, Julia, 1912-2004 (Author) Edition statement Vydání první Publication V Brně : JOTA, 2015 Phys.des. 727 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7462-866-5 Note Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání Another responsib. Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
Kozák, Jan, 1970- (Translator)
Subj. Headings francouzská jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(44) , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1