Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Child, Julia, 1912-2004 - Author
    Vydání první - 727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7462-866-5
      Beck, Simone, - Author   Kozák, Jan, - Translator
     francouzská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 359.894/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Umění francouzské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.894/2   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 10.06.2024)C 359.894/2 a   

    Uniform title Mastering the art of French cooking, volume two. Česky
    Title statementUmění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák
    Cover TitleUmění francouzské kuchyně 2
    Main entry-name Child, Julia, 1912-2004 (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Brně : JOTA, 2015
    Phys.des.727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-866-5
    NoteObsahuje rejstřík. Nové revidované vydání
    Another responsib. Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
    Kozák, Jan, 1970- (Translator)
    Subj. Headings francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(44) , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Umění francouzské kuchyně
    Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.