Number of the records: 1  

Kuchařka ze Svatojánu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Francová, Eva, 1968- - Author
    Vydání první - 355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN 978-80-267-0459-1
     bezmasá jídla
     příručky  kuchařské recepty  fotografické publikace
    Call numberC 364.045
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Kuchařka ze Svatojánu
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 364.045 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.045   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 364.045 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 364.045 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 364.045 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 364.045 Va   

    Title statementKuchařka ze Svatojánu : zahrada na talíři / Eva Francová
    Varying form of titleZahrada na talíři
    Main entry-name Francová, Eva, 1968- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Motto, 2015
    Phys.des.355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-267-0459-1
    National bibl. num.cnb002729693
    Subj. Headings bezmasá jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (035) , (083.12) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Kuchařka ze Svatojánu
    Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii. Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné. Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.