Number of the records: 1  

Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)


  1. 1. vyd. - Praha : SZN, 1966 - 158, [2] s. : [1] mp. ; 8°
      Schmidt, Jan - Editor
     odrůdy rostlin  obilniny  luštěniny  management jakosti
     informační publikace
    Call numberC 56.822/1
    Umístění
    Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 56.822/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýsledky státních odrůdových zkoušek (1964). 1. díl, Obilniny, luskoviny / Vyprac. kol. pod ved. Jana Schmidta ; Předml.: Josef Pěkný
    Portion of titleObilniny, luskoviny
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SZN, 1966 (Mír 23)
    Phys.des.158, [2] s. : [1] mp. ; 8°
    National bibl. num.cnb000488977
    NoteRusko-něm. slovníček. S fot. a tb. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 2000 výt.. Vyd. Ústř. kontrolní a zkušební ústav zeměd.. Souběž. rus. a něm. obsah. Rus. a něm. souhrny
    Another responsib. Schmidt, Jan (Editor)
    Another responsib. Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
    Subj. Headings odrůdy rostlin * obilniny * luštěniny * management jakosti
    Form, Genre informační publikace
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC 005.6 , 633.31/.37 , 633.1 , 631.526 , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)
    Zařazují pouze ty plodiny, jejichž nové odrůdy skončily zkušební období v posledních dvou letech, a zejména ty, u nichž odrůdy byly nově povoleny k pěstování. Zkušební výsledky uvádějí popis hospodářské situace dané plodiny, vhodností odrůdové skladby i její nedostatky z hlediska současné potřeby a výrobních podmínek. Pokusy byly konány na stanicích ÚKZÚZ. Proti prvnímu vydání byla síť stanic rozšířena zvláště v bramborářské a horské oblasti českých krajů. Sklizňové výsledky z r. 1964 byly srovnány s průměrem let 1962-1964. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.