Number of the records: 1  

Tajnosti francouzského pekaře

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mayle, Peter, 1939-2018 - Author
    Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první - 127 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-257-1471-3
      Auzet, Gérard - Author   Sedláček, Jiří - Translator   Sechovcová, Kateřina, - Illustrator
     Auzet, Gérard
     pečení  chléb  pečivo  pekaři
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 363.335
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Tajnosti francouzského pekaře
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.335   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 363.335 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 363.335 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 363.335 SV   

    Uniform title Confessions of a French baker. Česky
    Title statementTajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba / Peter Mayle a Gérard Auzet ; z anglického originálu Confessions of a French baker ... přeložil Jiří Sedláček ; ilustrace Kateřina Sechovcová
    Main entry-name Mayle, Peter, 1939-2018 (Author)
    Edition statementVydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první
    PublicationPraha : Argo, 2015
    Phys.des.127 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-257-1471-3
    National bibl. num.cnb002722738
    Another responsib. Auzet, Gérard (Author)
    Sedláček, Jiří (Translator)
    Sechovcová, Kateřina, 1983- (Illustrator)
    Subj. Headings Auzet, Gérard * pečení * chléb * pečivo * pekaři - Francie
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:664.6 , 641.526.2 , 641.85:664.661 , (44) , 664.6-051 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Tajnosti francouzského pekaře
    V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu". Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.